Dirbtinis Intelektas Kūryboje: Inovacijos ir Galimybės

Kaip rašyti geresnį turinį naudojant dirbtinio intelekto įrankius




Rašyti turinį svetainei, tinklaraščiui ar socialinei žiniasklaidai gali būti sudėtinga ir daug laiko reikalaujanti užduotis. Turite sugalvoti originalių ir įdomių idėjų, ieškoti svarbios informacijos, kurti įtikinamus sakinius ir redaguoti darbą, kad jis būtų aiškus ir teisingas. Bet kas, jei galėtumėte pasinaudoti dirbtinio intelekto (DI) įrankiais, kurie padėtų greičiau ir lengviau parašyti geresnį turinį? Šiame įraše supažindinsiu jus su geriausiais dirbtinio intelekto įrankiais, kurie gali padėti jums įvairiais turinio rašymo aspektais, pavyzdžiui, generuoti idėjas, rašyti antraštes, kurti konspektus ir kt.

Idėjų generavimas

Viena iš sunkiausių turinio rašymo dalių - sugalvoti gerą temą ar kampą savo straipsniui. Norite rašyti apie tai, kas aktualu, įdomu ir naudinga jūsų auditorijai. Tačiau kaip rasti tokių idėjų? Vienas iš būdų - naudoti dirbtinio intelekto įrankius, kurie gali jums generuoti idėjas pagal raktinius žodžius, nišą ar auditoriją. Pavyzdžiui, apie geriausias Chat GPT užklausas galite sužinoti čia
O štai keletas idėjų generavimo pavyzdžių:

Tinklaraščių idėjų generatorius: 

Tai nemokamas įrankis, galintis sugeneruoti iki 250 tinklaraščio įrašų idėjų pagal bet kokį raktažodį ar frazę. Jums tereikia įvesti raktažodį ir spustelėti mygtuką "Generuoti tinklaraščių idėjas". Gausite sąrašą patrauklių ir kūrybiškų pavadinimų, kuriuos galėsite naudoti arba keisti savo tinklaraščiui.
Turinio idėjų generatorius: Tai mokamas įrankis, kuriuo galima sugeneruoti šimtus turinio idėjų bet kokiai temai ar pramonei. Jums tereikia įvesti savo temą ir spustelėti mygtuką "Generuoti idėjas". Gausite klausimų, teiginių ir pasiūlymų sąrašą, kurį galėsite naudoti kaip įkvėpimą savo turiniui.

AnswerThePublic: 

Tai nemokama priemonė, kuri gali sukurti vizualinį klausimų ir frazių, kurių žmonės ieško "Google", susijusių su jūsų raktažodžiu, žemėlapį. Jums tereikia įvesti raktažodį ir spustelėti mygtuką "Ieškoti". Gausite klausimų "kas", "kodėl", "kaip", "kada", "kas" ir "kur" schemą, kurią galėsite naudoti kaip turinio potemas arba antraštes.

Antraščių rašymas

Dar viena svarbi turinio rašymo dalis - parašyti patrauklią ir veiksmingą antraštę, kuri galėtų pritraukti ir išlaikyti skaitytojų dėmesį. Norite parašyti aiškią, glaustą ir įtikinamą antraštę. Tačiau kaip parašyti tokią antraštę? Vienas iš būdų - naudoti dirbtinio intelekto įrankius, kurie gali už jus parašyti antraštes pagal raktinius žodžius, temą arba turinį. Štai keletas pavyzdžių:

Headlime: 

Tai mokamas įrankis, kuris gali rašyti antraštes bet kokio tipo turiniui, pvz., tinklaraščio įrašams, nukreipimo puslapiams, el. laiškams, skelbimams ir kt. Jums tereikia įvesti raktinius žodžius arba temą ir spustelėti mygtuką "Generuoti antraštes". Gausite sąrašą antraščių, optimizuotų SEO, konversijoms ir skaitomumui užtikrinti.

"CoSchedule Headline Analyzer": 

Tai nemokamas įrankis, kuris gali analizuoti ir vertinti antraštę pagal žodžių balansą, ilgį, nuotaiką ir raktinius žodžius. Jums tereikia įvesti antraštę ir spustelėti mygtuką "Analizuoti dabar". Gausite įvertinimą iš 100 balų ir pasiūlymų, kaip patobulinti antraštę.
Sharethrough antraštės analizatorius: Tai nemokamas įrankis, kuris gali išanalizuoti ir įvertinti jūsų antraštę pagal jos įsitraukimo ir įspūdžio kokybę. Jums tereikia įvesti antraštę ir spustelėti mygtuką "Sužinoti". Gausite įvertinimą iš 100 balų ir patarimų, kaip padaryti antraštę įtaigesnę.

Kontūro kūrimas

Trečioji esminė turinio rašymo dalis yra kontūro kūrimas, kuris gali padėti jums sukurti savo kūrinio struktūrą ir srautą. Norite sukurti logišką, nuoseklų ir išsamų konspektą. Tačiau kaip sukurti tokį konspektą? Vienas iš būdų - naudoti dirbtinio intelekto įrankius, kurie gali sukurti konspektus už jus pagal raktinius žodžius, temą arba turinį. Štai keletas pavyzdžių:

Outwrite: 

Tai mokama priemonė, kuri gali sukurti bet kokio tipo turinio, pavyzdžiui, tinklaraščio įrašų, esė, ataskaitų, pranešimų, kalbų ir kt., matmenis. Jums tereikia įvesti raktinius žodžius arba temą ir spustelėti mygtuką "Sukurti konspektą". Gausite konspektą, kuriame bus įvadas, pagrindiniai punktai, šalutiniai punktai, įrodymai ir išvados.


Frase: 

tai mokamas įrankis, kuris gali sukurti bet kokio tipo turinio konspektus, remdamasis geriausiais "Google" rezultatais pagal jūsų raktažodį ar temą. Jums tereikia įvesti raktažodį arba temą ir spustelėti mygtuką "Sukurti dokumentą". Gausite konspektą, kuriame bus atitinkamos antraštės, paantraštės, klausimai, faktai, statistika, citatos ir šaltiniai.


Serpstat: 

Tai mokamas įrankis, kuris gali sukurti SEO tinkamo turinio metmenis, remdamasis geriausiais "Google" rezultatais pagal jūsų raktažodį ar temą. Jums tereikia įvesti raktažodį arba temą ir spustelėti mygtuką "Sukurti tekstą". Gausite konspektą, kuriame bus atitinkamos antraštės, paantraštės, raktažodžiai, klausimai ir patarimai.


Išvados

Tai keletas geriausių dirbtinio intelekto įrankių, kurie gali padėti jums parašyti geresnį turinį jūsų svetainei, tinklaraščiui ar socialinei žiniasklaidai. Naudodamiesi šiais įrankiais galite sutaupyti laiko, pagerinti kokybę ir atskleisti savo kūrybiškumą. Tačiau neturėtumėte pasikliauti vien šiais įrankiais. 

Komentarai